2015 SEO Fiyatları

2015 yılı geldi ve bu sektör içerisinde yer alan firmaları SEO fiyatları ile alakalı olarak internet üzerinde ki araştırmaları da belirgin bir şekilde kendini gösterdi. Toplumumuzda bildiğimiz gibi insanların en uygun fiyatlar ile en kaliteli işi yaptırma gereksinimleri nedeni ile sektörde ki en uygun fiyatlara en iyi işi yaptırmaları, zaman içerisinde olumlu sonuçlar getirebileceği gibi olumsuz sonuçları da beraberinde getirir. Türkiye, SEO kapsamında arama motorunun en çok göz önünde bulundurduğu ülkelerden birisidir ve etkisini kısa zaman içerisinde kanıtlamıştır.

Arama motorlarında son birkaç sene içerisinde ülkemiz bazında yapılan değişiklikler, o kadar farklı seçenekleri beraberinde getirdi ki çok daha mükemmel seçenekler doğurur. Ancak fiyatlar konusu çok önemlidir. SEO çalışmalarında yapılacak olan ucuz fiyatlı çalışmaların web siteleriniz için herhangi bir getirisi kesinlikle olmaz. İşte bu noktada kişi ya da kurumların SEO çalışması yaptıklarını iddia eder hale gelmesi, sizleri iyi sonuçlardan çok daha kötü sonuçlar elde etmeye itiyor olacaktır. Bu durumdan uzaklaşmak önemlidir.

SEO Fiyatları
SEO Fiyatları

SEO çalışmalarının süresi ile alakalı olarak da sizleri elimizden geldiğince bilgilendirmiştik. SEO anlaşması yaptığınız zaman tarafınıza verilecek olan zamanı asla dikkate almamalı ve bu tip çalışmalarda aceleci olmamalısınız. Zamana yayılan ve analize dayalı olarak yapılan çalışmalar, her zaman için daha mükemmel sonuçları beraberinde getirir ve kafanız çok daha rahat eder. Gelelim maddiyat kavramına. En çok dikkat etmeniz gereken unsurlardan da birisidir.

Ucuza SEO olmaz, olamaz. Ucuz fiyatlara yaptırdığınız çalışmalarda elde edeceğiniz başarılar kesinlikle kalıcı olmaz ve her ne olursa olsun ilerleyen süreçte web sitenizin SPAM durumuna düşmesi ve arama motorları nezdinde ceza alması gündeme gelebilir. Site için başlangıç çalışmaları ve backlink inşası için tabi ki uygun fiyatlar sunulur ancak kelime odaklı çalışmalarda analiz şarttır. Rekabet durumuna göre tarafınıza bir teklif sunulur ve bu tekliften asla ucuz fiyatlar beklemeyin.

Günümüzde kelime odaklı çalışmaların ideal maddi değeri kelime başı minimum 750 TL ile başlayabilir. Kelimenin rekabet durumuna göre bu fiyat azalabilir, artabilir. Kesinlikle ama kesinlikle net bir şekilde bitiş süreci belirtilemez.

Hakkında

İlginizi Çekebilir

2015 SEO Öngörüleri

2015 SEO Öngörüleri

2014 yılı SEO açısından birbirinden farklı algoritmalar ve yenilikler ile birlikte web sitesi sahiplerinin hiç …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.